Despre Noi

 

DSB Hygiene Consulting este o companie dedicata clientilor sai, importator si distribuitor de produse de sanatate publica, cu niste branduri puternice in spate ( Tork, Hygiene Vision, Rubbermaid, etc.) tintim sa fim prietenul tau cu consumabile.

 

Valorile si serviciile noastre 

 

Profesionalismul amical

Cu o experienta vasta, consultantii nostrii sunt dispusi oricand sa va ofere solutia potrivita in materie de igieno sanitare, fie printr-un apel telefonic sau o vizita la sediul dumneavoastra. Fiecare solutie este conceputa special pentru nevoile si necesitatile dumneavoastra, deoarece deciziile se iau de comun acord dupa ce produsele si costurile au fost stabilite. Asa cum multi dintre clientii nostrii o pot confirma DSB Hygiene Consulting este “prietenul” dumneavoastra care va ajuta cu orice problema.

 

 

Livrare “ieri”

Stim cat de important este pentru clientii nostrii ca hartia igienica sa ajunga cat mai repede, asa ca noi la DSB Hygiene Consulting facem tot posibilul ca produsele noastre sa fie disponibile si incercam livrarea pentru produsele aflate in stoc in 12-48h de la plasarea comenzii.

 

 

Cere produs si ti se va da

Prea multa informatie duce la dezinformare, intr-o mare de produse te poti ratacii, asa ca daca nu gasesti vreun produs sau pur si simplu nu este urcat pe site nu ezita si spune-ne ce produs iti doresti iar echipa noastra isi ia angajamentul sa il gaseasca, foloseste formularul sau apeleaza-ne, iar echipa noastra te va rezolva cat ai clipi.

            

 

Arata-ne cine il da

Desi monitorizam mereu piata, unele promotii ne pot lua prin surprindere, iar daca acest lucru se intampla spune-ne! Mai nou direct din pagina produsului ne poti trimite link-ul competitiei si noi te ajutam cu acel pret. Orice pentru un prieten DSB.

 

 

(A)Locatie

Compania DSB Hygiene Consulting este o firma cu capital si conducere 100% romanesti, cu sediul in Bucuresti. Drept urmare, clientii aflati in Bucuresti beneficiaza de consultanta gratuita la sediu.  Pentru orice alta zona va stam la dispozitie telefonic sau pe e-mail.

 

 

Stim ce facem

Nu facem tot! Suntem o companie care face ceea ce stie, nu comercializam tot felul de produse din domenii “complementare” si produse igienico sanitare, noi comercializam ceea ce stim si folosim.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.