Despre Livrare “ieri” ™

 

DSBigiena.ro foloseste cele main noi tehnologii de expeditie folosite la ora actuala, pentru a obtine Livrare “ieri” ™ si anume: Rotile!

Expeditiile se fac prin intermediul masinilor proprii pentru Bucuresti si prin intermediul firmelor de curierat pentru restul tot tarii, astfel livrarea produselor ce se afla in stoc se poate face oriunde in tara in 12-48 ore, in functie de localitatea destinatara. Acest timp se calculeaza odata ce ati fost contactat de unul din colegii nostri.

Produsele solicitate si factura insotitoare sunt livrate la adresa de livrare specificata de catre dumneavoastra.

 

Astfel echipa DSBigiena.ro a creat mai multe planuri tarifare:

    1. Livrare “ieri” ™ Gratuita Bucuresti – de la primirea comenzii in Bucuresti, pentru comenzi de minim 75 Ron.
    2. Livrare Gratuita “ieri” ™ Bucuresti – Tarif fix 20 Ron – de la primirea comenzii in Bucuresti, pentru comenzi care nu depasesc 75 Ron.
    3. Livrare “ieri” ™ Gratuita Romania – de la primirea comenzii in orice judet al tarii, pentru comenzi de minim 700 Ron. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare.
    4. Livrare Gratuita “ieri” ™ Romania – Tarif fix 25 Ron – de la primirea comenzii in orice judet al tarii, pentru comenzi ce nu depasesc 700 Ron. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare.

 

Compania DSB Hygiene Consulting nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala deterioarare sau intarziere a marfurilor datorate serviciului de curierat, dar facem tot ce ne sta in putinta pentru evita sau remedia orice incident.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.